Sør-Trøndelag fylkeskommune
Postadresse: 4000 Regut v/DKS, Postboks 2350 Torgard, 7004 Trondheim
Besøksadresse: Erling Skakkesgate 14, 7004 Trondheim
Epost: dks@stfk.no Telefon: 72 81 00 00 • kontakt: For skoler i Trondheim kommune: guri.dodig@ou.trondheim.kommune.no; 72 54 8811 • Nettsted: http://www.dkstrondelag.no/
Kontaktperson:
Kloden rundt på 29 bokstaver (Fabularium Produksjo...
Produksjonsliste
Program

Kloden rundt på 29 bokstaver (Fabularium Produksjoner)

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

I Kloden rundt på 29 bokstaver møter vi Julie på 6 år som skal lære seg å lese.  I et forsøk på å se om det er mulig å reise kloden rundt på 29 bokstaver, legger hun og Bestefaren ut på en reise. Barna inviteres til å bli med dem på reisen for å oppdage alle landene og bokstavene, og sammen går aktørene og barna inn i en felles lekverden. Denne verden er laget av papir ettersom de nå trer inn i bøkenes og bokstavenes verden. Papiret og bokstavene er den verden der fortellinger og fjerne land blir levende. Ord og språk gjør verden større. Hva vil de oppdage på reisen?

Kloden rundt på 29 bokstaver er en opplevelsesbasert installasjon som inviterer barn med på seks år gamle Julie sin reise i et forsøk på å reise kloden rundt på 29 bokstaver. Produksjonen er sammensatt av flere ulike kunstformer, med utgangspunkt i skulpturer av papir.I dette forestillingskonseptet vil all scenografi, det vil si selve installasjonen, lages av papir.  Papirkunster Øien vil lage både todimensjonale og tredimensjonale uttrykk i stort og lite format. Gjennom bruk av dette materialet skapes en verden som iscenesettes og gis liv gjennom sceniske hendelser, samt et stedsspesifikt lyd og lysdesign. Interaktiviteten er romlig, barna får gå sin egen vei gjennom fortellingene i papirlandskapet. Det er de som skaper sin egen historie.


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trondheim kommune
  • Kunstnere/grupper: Fabularium Produksjoner

Multimedia og vedlegg

Bilder

Kloden rundt på 29 bokstaver.jpg
Scenekunst, Visuell kunst
Trinn: 2 - 3
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Guri Krog Dodig
Guri.dodig@ou.trondheim.kommune.no
☎ 7254 8811
Programlengde
75 minutter
Maks publikumsantall
30
Arena / rom
Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, Storsalen
Arrangører
Arrangert av:
Trondheim kommune