Sør-Trøndelag fylkeskommune
Postadresse: 4000 Regut v/DKS, Postboks 2350 Torgard, 7004 Trondheim
Besøksadresse: Erling Skakkesgate 14, 7004 Trondheim
Epost: dks@stfk.no Telefon: 72 81 00 00 • kontakt: For skoler i Trondheim kommune: guri.dodig@ou.trondheim.kommune.no; 72 54 8811 • Nettsted: http://www.dkstrondelag.no/
Kontaktperson:
Dans me mæ, 10. trinn
Produksjonsliste
Program

Dans me mæ, 10. trinn

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Denne utstillingen fokuserer på populærdansens kraft til å samle en stor gruppe tilhengere med smittende dansemoro i enkle danser. Utstillingen vil synliggjøre og aktivisere, samt stimulere publikum til å mimre om danseminner. Det vil informeres om dansens kraft som helsebringende aktivitet, det vil presenteres moderne fenomener som interaksjon med publikum i sceniske forestillinger, battle, flashmob, pop-up forestillinger. Dansestilene inkluderer dansebandkultur, jenka, bollywooddans, internasjonale slagere og uff-danser. I tillegg omhandler en del av utstillingen Trondheim som danseby, med skildring av danselivet på danseskolene, dansearenaene som bodegaen på Samfundet, arbeiderforeningen etc.

Dette vil være et tredelt opplegg; - guidet omvisning i utstillingens interaktive danse-installasjoner, - instruksjon i dansetradisjonene utstillingen tar for seg og -  en del med en muntlig presentasjon og oppgaver elevene skal løse, som drøftes muntlig felles.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trondheim kommune

Om kunstner / utøver / gruppe


Medvirkende

  • Tone Erlien (Instruktør)

Multimedia og vedlegg

Bilder

rockheim.jpg
Kunstarter i samspill
Trinn: 10 - 10
Praktisk informasjon
Programlengde
90 minutter
Maks publikumsantall
60
Arena / rom
Rockheim
Vedlegg
Arrangører
Arrangert av:
Trondheim kommune
Medvirkende
  • Tone Erlien (Instruktør)